Haal meer uit jouw salesteam

Als je een team van salesmensen aanstuurt, wil je graag dat jouw mensen succesvol zijn in hun sales. Je wilt ze graag ondersteunen, maar je wilt er waarschijnlijk liever niet de hele tijd bovenop zitten, toch?

Voor wie is deze training?

Je bent manager van een salesteam (of meerdere teams) en je zoekt een fijne balans tussen: jouw mensen het zelf laten doen maar wel op de hoogte zijn van wat ze doen. Daarnaast wil je weten  waar ze (jouw) hulp nodig hebben.

Herken jij dit bijvoorbeeld over jouw mensen:

  • Mijn mensen hebben moeite met het verkopen van de prijs. Ze geven aan dat de diensten te hoog geprijsd zijn. Ik ben de discussie zat, want ik geloof niet dat de prijs te hoog is.
  • We hebben genoeg talent in het team, maar het komt er gewoon niet allemaal uit. Ik verwacht eigenlijk meer resultaat dan ze nu laten zien.
  • Mijn mensen krijgen regelmatig ‘nee’ te horen van hun klanten. Niet alleen bij new business maar ook bij more business (bestaande klanten).
  • Als ik met mijn mensen bespreek waarom er niet meer resultaat behaald wordt, heb ik soms het gevoel dat ze met excuses of zelfs smoesjes komen ipv gedegen redenen. Maar ik kan mijn vinger er niet helemaal op leggen.

In mijn training ‘Haal meer uit jouw salesteam’, help ik je niet alleen te achterhalen waar het hem in zit, dat niet alles eruit komt, maar help ik je ook met een manier waardoor jij er meer uit kunt halen.

Deze training is ideaal als je van plan bent het komende jaar te knallen met jouw team. Want alles wat je leert kun je direct toepassen.

In deze training leer je:

  • Waarop je sturen om de beste resultaten te krijgen
  • Hoe je jouw mensen motiveert elke dag het beste uit zichzelf te halen
  • Waarop jíj moet letten als het gaat om hún salesvaardigheden
  • Hoe je zorgt dat de kennis van één verkoper terechtkomt bij alle anderen

Dat levert meer salesresultaat op,meer plezier voor jouw team, jouw klanten én voor jouzelf natuurlijk.

Hoe werkt de training?

De training bestaat uit 3 modules met elk een aantal sublessen. De training duurt 3 weken. Elke week wordt er een module live gezet waar je een week de tijd voor hebt. Na die week is er een Mastermind (in de vorm van een Zoom call) over die module. In de Mastermind kun je met de andere deelnemers samen, vragen stellen, of gewoon lekker luisteren.

We trappen af met een gezamenlijke Mastermind, waarin je de andere deelnemers leert kennen en waarin ik je wegwijs maak op mijn onlineplatform. Er zijn inclusief de aftrap dus 4 Masterminds.

Op woensdag 24 november trappen we af van 9 tot 10 uur!

Elke week ontvang je via de mail een uitnodiging voor de Mastermind. Je kan deze Masterminds ook terugvinden op het platform.

Als je een account hebt aangemaakt zie je op mijn website links een menu. Via dit dashboard kan je naar groepen navigeren. Bij de naam van de training kan je in het menu op de pagina ‘Zoom’ klikken.

Mocht je ergens tegenaan lopen of vragen hebben, dan kan je die meenemen naar de Mastermind.

Tot 24 november!

Niet Ingeschreven
€ 497,- excl. btw