Training: Van succesvolle LinkedIn posts naar deals!

In de ochtend: Schrijf een écht succesvolle LinkedIn post

Halverwege mei schreef ik een LinkedIn post met als doel: Zoveel mogelijk views halen. Ik heb dat gedaan volgens de methode van Omzetcoach.nl. Ik haalde met een post, zonder plaatjes of video meer dan 37.000 views!

Maar dat was niet het enige resultaat…Daarnaast had ik meer dan 400 nieuwe en relevante LinkedIn connecties en is mijn artikel meer dan 400 keer aangevraagd! Voor mij was dat echt te gek.

Voor Omzetcoach.nl geef ik deze training om jou ook te leren wat ik geleerd hebt, want het werkt dus echt!

Wil jij ook de meest succesvolle post tot nu toe schrijven? Dan hoef je je alleen maar op te geven voor deze training. Je leert het volgende:

  • Wat is er nodig om dit soort posts te schrijven?

  • Waar moet je rekening mee houden?

  • Wat zet je er precies in?

  • Wat is het verschil tussen een LinkedIn bijdrage en een artikel?

  • Wat zijn de do’s & don’ts bij LinkedIn posts?

Bij omzetcoach.nl helpen we onze klanten aan meer omzet door meer resultaat uit hun verkoopinspanningen te halen. Een successtrategie voor LinkedIn is daar een voorbeeld van. We vertellen je precies wat je moet doen om succesvol te zijn.

In de training zelf gaan we zelfs aan de slag met het schrijven van je meest succesvolle post tot nu toe! Aan het eind van de ochtend is je post klaar. Hierdoor kan je gelijk aan de slag. Hoe cool is dat?

In de training zelf ontvang je de LinkedIn Checklist, zodat je deze stappen altijd opnieuw kunt zetten om zo wederom je beste post ooit te schrijven.

De investering hiervoor is 147,- ex btw.

De training is van 9.30 tot 12.30 uur. Vanaf 9.15 ben je van harte welkom voor een kop koffie of thee.

submit button

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De tweede training is: Van Leads naar Deals

Nu je succes krijgt met LinkedIn, wil je de stap naar echte verkoop maken, toch? Leads en views zijn leuk, maar je kan er niet van op vakantie en je kan er ook geen nieuwe auto van kopen. Hoe zorg je nu dat je deze leads omzet in concrete verkopen?

Je leert hoe je de post efficiënt en effectief opvolgt.

je krijgt tips om e.e.a. te automatiseren. Je leert hoe je in gesprekken, leads omzet naar echte klanten, door gebruik te maken van een specifieke, oprechte techniek. Hierdoor worden leads omgezet in betalende klanten.

De investering voor het omzetten van leads naar deals is 247,- ex. btw

Deze training is van 13.30 uur tot 17.00 uur.

submit button

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 trainingen volgen = combi korting!

Mocht je beide trainingen willen volgen, dan betaal je geen 394,-, maar slechts 347,- ex. btw. Daarnaast krijg je als extraatje de lunch van ons!

En als bonus ontvang je de 37 vragen die je moet stellen in een salesgesprek. Zo heb je altijd de juiste vragen bij de hand. Dit document is niet los te verkrijgen, dus pak jouw kans op een voorsprong.

Let goed op bij het bestellen van de tickets, voor welk ticket je kiest. Je kunt kiezen uit een ochtend ticket, een middag ticket of een combi ticket.

Adres:

Laan van Kronenburg 14 in Amstelveen (Nest)
De zaal heet De Herorientatie.

submit button