The game changer 2022 - maak van 2022 een top jaar!

The game changer 2022

Nog maar even en dit jaar is alweer voorbij. Waarschijnlijk ben je al bezig met volgend jaar.

Wat is jouw doel voor het komende jaar? Wil je 10% plussen? Of ben je al blij als je hetzelfde haalt als dit jaar in deze vreemde tijden?

10% plussen lijkt misschien interessant, maar als 2 grote klanten opzeggen en je bestaande klanten besluiten ‘voor de zekerheid’ nog maar even de hand op de knip te houden, ben je goed de sjaak! Want 10% plussen wordt dan misschien wel 30% plussen. En das ff ‘andere koek’!

Maar wil jij in 2022 eens écht knallen, dan moet je misschien het spel veranderen. Echt groot denken.

Grappig genoeg is dat veel simpeler dan je denkt. Maar dit is duidelijk niet voor iedereen.

Niet voor iedereen – Dit is NIET voor jou als jij jezelf hierin herkent. Ben jij dit?

  • Je hebt geen serieuze invloed op de organisatie
  • Je verkoopt alleen producten en geen diensten
  • Je gelooft niet zo in groot denken
  • Je vindt het woord game changer een marketingtrucje
  • Van ‘geïnspireerd worden’ word je al moe als je het leest

Doe dan vooral geen moeite. Geloof me, deze masterclass is niets voor jou! Je mist er niets aan.

Of herken jij je hierin? Je…

✔ Hebt serieuze invloed op de organisatie

✔ Biedt diensten aan waarbij adviseren een belangrijke onderdeel is (consultative selling)

✔ Gelooft al langer dat je het spel moet veranderen

✔ Wordt graag geïnspireerd, al dan niet samen met jouw MT

✔ Voelt dat het tijd is om met simpele acties het resultaat enorm te verbeteren

Dan ben je van harte welkom tussen gelijkgestemden! Je maakt terplekke je eigen concrete businessplan waarmee jij van 2022 een topjaar maakt!

Ontdek de kracht van groot denken en change your own game!

Je kunt je uiteraard ook met zijn tweeën, of met zijn drieën inschrijven voor deze training.

De outtake is een concreet plan met concrete acties die je direct kan toepassen zodat 2022 een topjaar wordt! 

Het is een inspirerende dag die (vooralsnog) in een fysieke bijeenkomst gedaan wordt. Van 10 tot 16 uur in Nest, Laan van Kronenburg 14 in Amstelveen. Je kunt er gratis parkeren. Je wordt de hele dag verzorgd met koffie, thee, fris, iets lekkers en natuurlijk een lunch.

De investering voor deze training is Euro 497,-ex. btw, inclusief eten en drinken.

Begin jouw jaar direct goed en schrijf je in!

Maak van 2022 een top jaar!

Ik meld me graag aan voor:

dit veld niet invullen s.v.p.
Wij zochten verdieping in onze salesgesprekken. Dat was best lastig want binnen onze teams waren er veel verschillen. Er waren mensen met heel veel ervaring en mensen met heel weinig ervaring. Daarnaast vonden we kosten belangrijk en Marie-José is niet de goedkoopste. We wilden leren om een volwaardige gesprekspartner te zijn, die om kon gaan met de eigen emoties maar ook die van onze gesprekspartners.
Verder vonden we het lastig om te gaan met bezwaren van klanten zoals: Ik vind het te duur. Verder is onze branche bijzonder omdat we met een intermediair zaken doen. Dat betekent dat we gesprekken voeren met 2 partijen. 1 is de klant en 1 is het bureau van onze klant. Dat maakt sales gecompliceerder. Wij wilden met beide partijen goed leren omgaan. En dat is gelukt! We hebben in de onderhandelingen hele grote stappen gezet, door vooral de regie te krijgen in het gesprek. Wij waren in de lead en voelden ons zoveel sterker dan daarvoor. We hebben geleerd wanneer we zaken kunnen benoemen en wanneer we metacommunicatie konden toepassen. We werden een hele steady gesprekspartner, ook in onderhandelingen en het gaf ons heel veel zelfvertrouwen. We kregen veel meer informatie over klanten, omdat we hebben geleerd door te vragen, vooral bij aannames en overtuigingen. Iedereen had zijn eigen leerdoelen en dit was voor mij als manager heel belangrijk. Ik kon mensen daardoor veel beter aansturen. Het side-effect is dat we dit ook onderling kunnen gebruiken, maar ook bij bijvoorbeeld sollicitanten. Waarom doet iemand zoals hij doet. Ook privé werkt dit door! Ik gebruik nog steeds de opmerking: Wil je gelijk of wil je geluk? Ik zou deze training dan ook zeker aanraden. Marie-José is in staat zich te verdiepen in de materie en de mensen, Ze is bereid in te gaan op wat nodig is, zonder helemaal van het programma af te wijken. Ze kan goed uitvragen waardoor ze de vinger echt op de zere plek legt. Daarnaast is ze een onwijs prettige persoonlijkheid om mee samen te werken.
Natascha
Sales Manager Ster

Live Masterclass

Het is een live dag in Amstelveen, waar er genoeg ruimte is om afstand te houden, mocht dat nodig zijn op dat moment.

De dag is van 10.00 tot 16.00 uur in Nest in Amstelveen

Je wordt de hele dag heerlijk verzorgd met koffie/thee/fris, lekkers en natuurlijk een heerlijke lunch.

Investering: Euro 497,-

Maak van 2022 een top jaar!

Ik meld me graag aan voor:

dit veld niet invullen s.v.p.

Lid van het platform

En het gave is dat je daarna een heel jaar gratis lid mag zijn van mijn online platform. Op dit platform kun je netwerken en sparren met andere leden, die net als jij één of meerdere salesteams aansturen. Je kunt vragen stellen aan de groep of aan mij over zaken waar jij als salesmanager tegenaan loopt. Daarnaast kan je alles lezen wat er over verschillende salesonderwerpen wordt gezegd door andere deelnemers en door mijzelf. Zo voel je je een heel jaar gesteund door deze groep! De groep blijkt een waardevol onderdeel van dit platform.